Investițiile în sport în Șelimbăr – bazin olimpic și teren de golf

Sportul devine un domeniu în  are Primăria Șelimbăr investește masiv. Bugetul de anul acesta prevede derularea mai multor proiecte: terenul de fotbal, un teren de golf și un bazin de dimensiuni olimpice.

Pentru obiectivul de investiții ”Lucrări amenajare teren fotbal Comuna Șelimbăr” s-au prevăzut 2,380 milioane lei. Durata de realizare a investiției este estimată pentru șase luni, urmând ca investiția să înceapă din această lună. Data programată a terminării lucrării este noiembrie 2019.

Pentru construcția unui bazin de înot olimpic, în acest an s-au prevăzut bani pentru studiul de prefezabilitate. S-au alocat 357.000 lei, iar studiul ar trebui să fie încheiat la finalul lunii iulie.

Administrația locală intenționează construirea unui teren de golf, iar pentru asta în bugetul din 2019 au prevăzut bani pentru realizarea unui studiu de pre-fezabilitate în vederea realizării acestui obiectiv. Suma propusă pentru studii este de 59.500 lei, iar durata de execuție a acestora este de o lună. Toate aceste cheltuieli ar urma să fie achitate din bugetul local al localității.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.