Klaus Iohannis: În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic!

”S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!”, acesta este mesajul președintelui Klaus Iohannis, înaintea referendumului și al votului pentru Parlamentul European care va avea loc duminică, 26 mai.

”Săptămâna trecută am adus Europa în România, am avut summit-ul de la Sibiu, am avut toți liderii europeni la noi în România și a fost un mare succes. Au venit toți și am înțeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa, românii contează. Să fi văzut fețele participanților, președintele Franței, doamna Merkel, președintele Tusk, să le fi văzut fețele pline de bucurie când românii i-au salutat. Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa avem nevoie de această echipă puternică care va câștiga europarlamentarele.

Știți cine nu a fost acolo și cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic! Au venit pesediștii la guvernare cu promisiuni. PSD-ul a făcut mari promisiuni, a promis marea cu sarea, acum, când mandatul lor se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni, întreb eu pe pesediști: Unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! A, mă scuzați, la ei, acolo, da, ei au început să-și rezolve problemele!

S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!”, președintele României, Klaus Iohannis.

Raluca Turcan: PNL e singurul partid care poate învinge PSD

”Am fost în mai multe locuri din țară și am văzut cum în fiecare județ, de la nord la sud, de la est la vest românii se ridică și-și caută dreptatea și decența pentru că românii nu sunt hoți. Românii sunt un popor cinstit și am convingerea că în 26 mai România va spune în majoritate DA la referendum, România va vota Klaus Iohannis și PNL.

Singura soluție este dată de o echipă din care face parte un președinte dedicat și integru precum Klaus Iohannis, un guvern și o majoritate parlamentară care să lucreze cu președintele României, așa cum un consiliu lucrează cu primarul sau cu președintele de consiliu județean.

Fiecare om bun să se strângă cu fiecare om bun, să muncim, să mergem printre oameni, dedicați scopului nostru, și să mergem la vot, pentru că președintele îl avem, e al nostru, iar PNL e singurul partid care poate învinge PSD.

Rareș Bogdan: De doi ani și jumătate socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor

”România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin Ștefănescu, nu este a lui Nicolicea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan. Este a tuturor românilor care-și educă copiii în spiritul dreptății al respectului și al credinței în Dumnezeu. De doi ani și jumătate socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile pușcăriașilor au abandonat pensionarii, au abandonat persoanele cu dizabilități, au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. De doi ani și jumătate au eliberat mai repede de termen 16.200 de deținuți, dintre care 2200 de criminali, 800 de violatori, 260 e pedofili și 160 de traficanți de copii”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.