FOTO Mișcare și relaxare pe salteluțe de yoga la Festivalul VINO din Sibiu

Prima ediție a festivalului VINO e aproape să înceapă, iar toți șelibărenii sunt invitați, cu mic, cu mare, să participe.

Pe lângă cele mai populare food truck-urile din România, vinurile alese, activitățile pentru copii și concertele de excepție, la evenimentul ce are loc în weekend-ul următor, vor fi prezenți și cei de la Loop Yoga.

VEZI AICI CE SE ÎNTÂMPLĂ LA VINO

Sesiuni de yoga în parc
Așa că, șelimbărenii, în 18 și 19 mai sunteți așteptați în parc să vă bucurați de mai multe sesiuni de mișcare și relaxare în aer liber. Este bine știut faptul că o sesiune de yoga de face să te simți mai bine în pielea ta, scade nivelul stresului, crește încrederea în sine, îmbunătățește flexibilitatea fizică și psihică, te învață să respiri conștient și stimulează activitatea optimă a tuturor sistemelor din corp, astfel că n-ai niciun motiv să lipsești!

Orele sunt susținute de către Alexandra Mandache, instructor yoga atestat și se adresează oricărui nivel, chiar și persoanelor care nu au mai practicat yoga până acum.

Sesiunile se vor desfășura atât dimineața, cât și după-masa. Ești așteptat atât de cei de la Loop Yoga, cât și de Alexandra, în intervalul orar care se potrivește cel mai bine cu programul tău:

18 MAI

  • Ora 10:00
  • Ora 17:00

19 MAI

  • Ora 10:00
  • Ora 17:00

VINO cu entuziasm, poftă de mișcare și o saltea de yoga
Șelimbărenii care vor să participe au nevoie de o salteluță de yoga. În cazul în care nu au una care să le satisfacă așteptările, la standul Loop Yoga vor găsi, cu siguranță, ceea ce caută. Loop este o saltea care corespunde standardelor fiecăruia de sustenabilitate, deoarece a fost confecționată doar din materiale eco-friendly: cauciuc 100% natural extras din arbore de cauciuc și microfibră premium reciclabilă. În plus, o poți testa chiar tu, sâmbătă și duminică, în parc.

„Pentru a te bucura pe deplin de beneficiile unei ore de yoga ai nevoie de o saltea premium, care să îți ofere susținere și să îți garanteze stabilitate în orice postură. Saltelele eco-friendly Loop vor fi disponibile pentru testare în timpul orelor de yoga susținute în Parcul Tineretului. Vă așteptăm cu drag la stand-ul nostru de prezentare pentru a afla mai multe despre saltelele Loop”, spune Ștefania de la Loop Yoga.

Pentru a respecta timpul, energia și cunoștințele împărtășite de instructor, poți susține ora la care participi printr-o donație de minimum 10 lei.

Așadar, nu vă faceți program în cel de al treilea weekend al lunii mai! Preț de trei zile, sunteți așteptați să treceți pragul primei ediții a festivalului ”VINO” în Parcul Tineretului.

Food truck-uri prezente:
Meat Busters
Mr Cannoli
La Finca Alioli
Rocca by The Jar
Sucré
Mexican Bizness
Romanian Burgers
UMAMI Street Food Romania
ASALT GrillToChill
Gastro – Street Food & More
Wing Eat
Comida Mexicana powered by Guerrilla Tacos
Animo Caffee
Prosecco Street
SUZETTE

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.