FOTO – Șelimbărul supravegheat video cu peste 60 de camere – A început montarea lor

Sistemul de supraveghere video în comuna Șelimbăr este montat în această perioadă grație a unei investiții făcută de Primărie. În total, în comuna vor fi montate 62 de camere video.

Din cele 62 de camere, 52 sunt camere normale cu IR si 10 fiind cu sistem LPR/ANPR (Șelimbăr – 36 + 6, Veștem – 6 + 2, Mohu – 5 + 1, Bungard – 5 + 1). Prin software-ul LPR/ANPR se permite recunoașterea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, oferind un management al ieșirilor și intrărilor din orice locație 24h din 24, 7 zile din 7. Sistemul poate fi folosit la monitorizarea parcărilor, pentru prevenirea delictelor, pentru siguranță cetățenilor, pentru identificarea persoanelor care aruncă gunoi în spațiul public și pentru monitorizarea traficului. ”Termenul de livrare, instalare și punere în funcțiune a sistemului de supraveghere video, conform graficului prezentat în ofertă de către furnizor, este de 120 de zile de la constituirea garanției de bună execuție”, a anunțat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
Societatea care a câștigat licitația urcată pe platforma SEAP este SC Casido SRL Brăila, iar valoare contractului este de 309.080,32 lei + TVA.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.