Hoții au dat iama în Maternitate – Asistente păgubite de 3.600 de lei

Trei angajate de la Maternitatea din Sibiu au rămas fără bani, după ce hoții au intrat în vestiarul unității și le-au golit poșetele. Poliția încearcă să le dea de urmă făptașilor.

Furtul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă. Trei dintre asistentele de la Maternitate au sesizat Poliția, aclamând că le-au fost furați banii din vestiar.

„Sâmbătă, 20 aprilie, trei angajate ale unei unități medicale din municipiul Sibiu au reclamat la Poliția municipiului Sibiu faptul că din vestiarul unității le-au fost sustrase diverse sume de bani de catre persoane necunoscute. Plângerile fac obiectul unor dosare penale, înregistrate la nivelul Poliției municipiului Sibiu”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Hoții au furat 130 de lei de la o angajată, 180 de lei de la alta și alții 3.300 de lei de la cea de-a treia păgubită. Prejudiciul se ridică la 3.610 lei.

Polițiștii au deschis dosare penale, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se identifica autorii și a se aplica măsurile legale în consecință.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.