Câinii fără stăpân adunați de pe străzile Șelimbărului

Câini fără stăpân din Șelimbăr au fost capturați și transportați la Cristian, unde o societate contractată de Primăria Șelimbăr se ocupă mai departe de ei. În total, au fost strânși de pe străzile din comună 71 de patrupede.

”Acești câini au fost duși la Cristian, la centrul de găzduire temporară unde vor fi evaluați din punct de vedere al sănătății, iar apoi vor fi plasați spre adopție în țară sau străinătate. Am făcut această acțiune pentru că numărul lor a crescut considerabil în comună, iar cetățenii ne-au semnalat că prezența lor în număr mare începe să deranjeze”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Administrația locală anunță că în situația în care un câine care avea stăpân a fost luat de pe stradă de firma de ecarisaj, proprietarul va trebui să apeleze la Poliția Locală Șelimbăr pentru a-și recupera animalul de companie.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, deținătorii de câini sunt îndemnați de către Primăria Șelimbăr să nu își lase animalele libere pe stradă și să se implice în campaniile de sterilizare gratuită.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.