VIDEO – Lidl se apucă de magazinul de la fostul XXL – Selgros nu mai construiește la Șelimbăr

Șelimbărul este în continuă dezvoltare. Se construiește atât la nivel individual, de locuințe, dar în comună vin și investitori pe parte de comerț. Fostul XXL se va transforma în Lidl, asta în timp ce un alt mare magazin a anunțat că dorește să vină în Șelimbăr, dar mai apoi și-a retras oferta.

Fosta locație XXL va intra în curând în proces de transformare. Lidl va deschide aici în curând cel mai mare magazin din zonă. ”Cei de la Lidl vor începe în curând lucrările, au terminat partea de acte, de birocrație. Selgros nu și-a mai manifestat dorința de a veni la Șelimbăr, asta deși inițial spuseseră că vor să deschidă și aici”, spune primarul Marius Grecu.

Interviu cu Marius Grecu – Primarul comunei Selimbăr. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Șelimbăr pe Luni, 1 aprilie 2019

Investiții noi sunt preconizate în acest an și pe parte de locuințe, dar și alți investitori vor să vină la Șelimbăr. ”continuăm să ne dezvoltăm, avem investitori noi. Kober a venit la noi, Profi, și suntem în discuții și cu alți potențiali investitori. Dacă ai dezvoltare pe partea asta atunci nu îți sufoci cetățenii cu taxe și impozite mărite”, spune Marius Grecu.

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.