VIDEO Marius Grecu despre intrarea în PNL ”Am luat decizia pentru bunul mers al comunității”

În urmă cu aproximativ două săptămâni primarul Șelimbărului, Marius Grecu, a anunțat că s-a înscris în PNL. Asta după ce și-a exercitat funcția ca independent.

Marius Grecu și-a motivat atunci decizia prin faptul că îl susține pe președintele Klaus Iohannis și astfel i s-a părut cea mai bună opțiune politică.
Acum adaugă faptul că a luat această decizie pentru comuna pe care o reprezintă și pentru ca proiectele administrației să fie duse la bun sfârșit.

”Am luat acestă decizie pentru bunul mers al comunității pentru că mi-am dat seama în perioada pe care am parcurs-o ca independent că nu e suficient să lupți de unul singur deși am avut alături de mine tot timpul cetățenii comunei Șelimbăr”, spune Marius Grecu.

Interviu cu Marius Grecu – Primarul comunei Selimbăr. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Șelimbăr pe Luni, 1 aprilie 2019

PNL l-a convins pe primarul Șelimbărului să i se alăture datorită ideologiei și echipei pe care o are la nivelul Sibiului. ”Am analizat foarte mult acest pas și PNL-ul m-a convins prin mai multe puncte de vedere. M-a atras în PNL organizația județeană, echipa primarilor care e deosebită și echipa de la nivel local a PNL Șelimbăr. Un motiv în plus este faptul că îmi respect președintele țării și îmi doresc ca într-un nou mandat să fie în continuare președintele țării.”, a declarat Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.