VIDEO Construcția primei grădinițe din Șelimbăr începe anul acesta. Urmează altele două

Șelimbărul este o comună în continuă dezvoltare. Majoritatea celor care se mută aici sunt familii tinere cu copii mici. Așa că nevoie unor creșe și grădinițe este stringentă. Primăria întâmpină dificultăți în găsirea unor terenuri pe care să construiască, dar chiar și așa anul acesta va fi demarat unul din proiectele propuse.

Construcția primei grădinițe va începe anul acesta în Cartierul Tineretului, cel care se află între drumul județean și Cisnădie. ”Aici vom construi prima grădiniță. Locația este foarte bună mai ales pentru cei care lucrează în zona industrială vest, pentru că se află chiar la intrarea pe autostradă. Își pot lăsa copiii aici și merg mai departe la serviciu”, spune Marius Grecu.

Administrația are în proiect încă două instituții de acest fel, doar că nu se găsește terenul pentru construcție. ”Întâmpinăm aici o problemă. Noi nu putem plăti decât prețul pieței, stabilit prin expertiză. Suma pe care o avem a fost probabil prea mică pentru proprietarii de teren. Dar, la proiecția bugetară vom reanaliza și vom crește probabil prețul oferit”, spune primarul comunei.

Interviu cu Marius Grecu – Primarul comunei Selimbăr. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Șelimbăr pe Luni, 1 aprilie 2019

Marius Grecu vizează două zone pentru construcția creșelor și grădinițelor- pictor Brana și doamna Stanca. ”Sper ca anul acesta să rezolvăm și problema terenurilor din aceste zone și să și începem proiectele. Asta ne propunem pentru că creșele și grădinițele sun instituții de care Șelimbărul are nevoie. Mi le doresc dela începutul mandatului și sper că anul acesta vom rezolva problema terenurilor și vom demara procedurile”, este încrezător Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.