Ofertă de neegalat la Iony – Kitul de siguranță are un preț atractiv

Proprietarii de autoturisme din Sibiu știu deja că pentru bijuteria lor pe patru roți service-urile și magazinele Iony sunt răspunsul. Dacă au ceva de reparat, la Iony se găsesc cei mai buni specialiști, iar dacă trebuie să își echipeze mașina cu…orice – de la anvelope la lichid de parbiriz – la fel, Iony are cele mai bune oferte. Una dintre ele este acum pe tejghea și prețul este de neegalat.

Kit de siguranță la super preț

Legea, dar și siguranța în trafic, obligă șoferii ca mereu să aibă în mașină câteva elemente de siguranță: vestă reflectorizantă, triunghiuri, extinctor și trusă sanitară.

Uitați-vă în portbagaj și verificați dacă le aveți pe toate, și dacă se află încă în termenul de valabilitate . Dacă nu, dați o fugă până la magazinele Iony și nu le cumpărați pe fiecare în parte, așa cum ați făcut până acum, ci cereți kitul de siguranță. Veți primi tot ce aveți nevoie (vestă reflectorizantă, triunghiuri, extinctor, trusă sanitară) la un super preț- 124,9 lei față de 160 de lei dacă le-ați cumpăra separat. Și unde mai pui că sunt livrate într-o geantă specială, așa că vor sta aranjate în portbagaj și nu se vor împrăștia la fiecare curbă.

Puteți beneficia de această ofertă în toate magazinele Iony – cel de pe Henri Coandă, de pe Vasile Cârlova și de pe Rusciorului.

Oferte permanente

Kitul de siguranță la un preț special abia a intrat în oferta Iony, dar cei de aici au prețuri speciale pentru diferite servicii tot anul. De exemplu, dacă achiziționați cele patru anvelope de la ei, montajul acestora este gratuit. Sau, dacă faceți cumpărături în valoare de 300 de lei primiți 5 litri de lichid de parbriz.

Cu așa oferte magazinele Iony nu sunt de ocolit atunci când aveți nevoie de câte ceva pentru mașină. Aici veți găsi metreu cele mai bune prețuri, așa că și șoferii și autoturismele au de câștigat.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.