Elev eliminat de la simularea la limba și literatura maternă. Învață la un liceu de top din Sibiu

Ultima probă a simulării evaluării naționale, cea la limba și literatura maternă nu s-a încheiat prea bine pentru un licean de la un liceu e top din Sibiu. A fost eliminat din examen. 

La clasa a VII-a au participat 350 elevi (97,14%), 10 elevi absentând, iar la clasa a VIII au participat 314 elevi (99,86%) și 1 a absentat.

Elevul eliminat este în clasa a VII-a la Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” Sibiu, din cauza faptului că i-a sunat telefonul în timpul probei.

Rezultatele obținute de elevi vor fi comunicate în 22 martie 2019, după care acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, conform prevederilor O.M.E.N. 3185/2019 privind organizarea simulării evaluării naționale pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a.

Notele obținute de elevi la probele simulării examenului de Evaluare Națională pot fi trecute în catalog numai la cerea scrisă a elevului sau părintelui acestuia.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.