VIDEO Reclamă Mercedes filmată la Sibiu – Este prezentată povestea impresionantă a primului drum cu un automobil

Mercedes-Benz a lansat clipul reclamei filmată la Sibiu în luna noiembrie a anului trecut. Povestea este absolut impresionantă, dat fiind faptul că este relatat primul drum cu un automobil din anul 1888, făcut de Bertha Benz. Scopul femeii a fost să demonstreze lumii că invenția soțului ei reprezintă viitorul.

În acea vreme nici nu exista cuvântul mașină, oamenii folosindu-se de cai pentru a se deplasa. Cu toate astea Bertha Benz a reușit să parcurgă 106 kilometri în 12 ore în automobilul inventat de soțul ei. Deși a întâlnit obstacole, nimic nu a oprit-o. ”Și restul e istorie”, e finalul clipului.

Timp de patru minute clipul spune o poveste care te ține lipit de ecran, cu atât mai mult cu cât a fost filmat la Sibiu, pe strada Turnului și într-un sat din Mărginime.

Strada Turnului a fost transformată complet în timpul filmărilor. Strada a fost transformată într-una de pământ, au fost aduse animale, iar vestimentația actorilor a fost exact ca cea de la 1800. În video apar actori străini selectați de producători, dar și sibieni obișnuiți și actori de la Teatrul Radu Stanca.

VEZI AICI POZE DE LA FILMĂRILE DIN NOIEMBRIE 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.