Flori, felicitări și cântece, oferite de copii bunicuțelor din Șelimbăr

Parohia Ortodoxă Română Șelimbăr I a organizat vineri, 8 Martie, împreună cu Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” din Șelimbăr, activitatea “Să aveți o primăvară binecuvântată!”, adresată doamnelor vârstnice și singure din comunitate, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Evenimentul a început la biserică, unde preoții Ciprian Creangă și Ioan Ovidiu Polexă au oficiat o slujbă de mulțumire, după care activitatea a continuat la Căminul Cultural Șelimbăr.

Elevii Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazu” din Șelimbăr, coordonați de doamna învățătoare Rodica Novac și de profesorii Vasile Neghină și Ioan Bradosu, au susținut un program cultural compus din poezii, cântece și dansuri. Copiii au oferit doamnelor câte un buchet de flori și o felicitare realizată chiar de ei.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de pricesnele și cântecele populare interpretate de artistul Nicolae Rusan, în prezența autorităților locale.

La final, preotul paroh Ioan Ovidiu Polexă a adresat mulțumiri doamnelor sărbătorite, elevilor, cadrelor didactice și tuturor persoanelor care au contribuit la manifestarea dedicată Zilei de 8 Martie.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.