VIDEO Șofer de 74 de ani prins mort de beat la volan de două ori într-o zi

Un bătrânel sibian în vârstă de 74 de ani a fost depistat de polițiști, în trafic, mort de beat la volan și a rămas fără permis. Câteva ore mai târziu, oamenii legii l-au prins din nou la volan. De această dată, făcuse accident.

„La data de 6 martie a.c., în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, șoferului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În aceeași seară, în jurul orei 22.30, sibianul s-a urcat din nou la volan și a condus autoturismul de pe DJ 106C pe Calea Cisnădiei din Sibiu până la intersecția cu strada Liviu Ciulei unde a pierdut controlul direcției, oprindu-se în șanț. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.
Testat din nou alcoolscopic, șoferul a avut un rezultat de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Sibianul s-a ales cu încă un dosar penal, de această dată deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.