Târgul de cariere de la Sibiu – peste 1.000 de locuri de muncă

Șelimbărenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au șansa de a găsi unul la Târgul de Cariere de la Sibiu. Acesta va avea loc în 19 și 20 martie, între orele 11 și 19, la hotel Ramada. Vor veni unii din cei mai mari angajatori care oferă mii de locuri de muncă. 

STC, Continental, Faurecia, Hornbach, Bosch Automotive, EON, Bertrandt, Swoboda, Kuka, Agile Freaks, Odu Rom Manufacturing, Azets, CGS, Leroy Merlin sau IFM sunt doar câteva din firmele care își vor prezenta ofertele de muncă. Peste 1000 de locuri de muncă din domeniile Automotive, Inginerie, Resurse Umane, Contabilitate, Producție Tehnică sau Consultanță sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de un job.

Noutatea acestei ediții o reprezintă introducerea zonei de gaming, destinată pasionaților de jocuri pe calculator. În zona de gaming se vor desfășura competiții de League of Legends, pe tot parcursul evenimentului, iar înscrierea și participarea sunt gratuite.

Și în acest sezon, recrutarea este efectuată într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

“Încă un sezon de recrutări pentru Târgul de Cariere, cu și mai multe oportunități profesionale. Ne bucurăm să revenim la Sibiu cu locuri de muncă din domenii de activitate atât de diverse, pentru oamenii care sunt în căutarea unui job sau vor să și-l schimbe. Ca organizatori, suntem încrezători că în șansele de angajare a fiecărui participant la eveniment.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.
Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/sibiu.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.