Primăria Șelimbăr introduce rețea de apă – canal pe strada Socului

Primăria Comunei Șelimbăr a propus, în cadrul ședinței Consiliului Local din 28 februarie, un proiect prin care urmează să se introducă rețele hidroedilitare pe strada Socului.

„În prezent, pe stradă nu există rețele de apă – canal. În urma analizei de nevoi, rezultă necesitatea unei rețele de apă potabilă dimensionată pentru întreaga zonă, cât și pentru dezvoltarea acesteia. Necesitatea investiției reiese din faptul că prin introducerea rețelelor și montarea de noi rețele va aduce un plus zonei și vor aduce confortul locuitorilor. Seva lua în considerare o posibilă dezvoltare a zonei, inclusiv facilitarea racordării viitoarelor proprietăți sau afaceri la rețeaua nou proiectată”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Rețeaua de distribuție de apă se va realiza din polietilenă, având un diametru de 110 mm și o lungime de 230 de metri, iar rețeaua de canalizare va avea un diametru de 315 mm, în lungime totală de 230 de metri. Investiția totală este estimată la 608 mii lei cu TVA inclus.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.