Parfumuri contrafăcute vândute la Veștem – Comercianții, săltați de jandarmi

Patru persoane din Brașov au fost prinse în flagrant la Veștem. Acestea comercializau parfumuri contrafăcute. În urma unei razii a jandarmilor, au fost confiscate 30 de parfumuri, iar cei patru au fost amendați.

6.500 lei este valoarea amenzilor aplicate de jandarmi, pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
În perioada 19-24 februarie a.c., în urma unor acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale desfășurate în municipiul Sibiu și localitatea Veștem, jandarmii sibieni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 lei și au ridicat în vederea confiscării 29 de bunuri rezultate din nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
De asemenea, pe raza localității Veștem, patru barbați din Brașov au fost depistați în timp ce comercializau parfumuri cu diferite inscripţii purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
Jandarmii au întocmit actele de constatare a faptei de punere în circulație, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Documentele întocmite şi bunurile ridicate în vederea confiscării, respectiv 30 parfumuri au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu.
Cetăţenii ne pot solicita sprijinul în mod direct sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.