Antrenamente și selecții pentru viitori tineri sportivi, în Șelimbăr

Și în 2019 Clubul Sportiv „Temerarul” are multe proiecte în derulare și începe noul sezon de antrenamente în forță. În Șelimbăr, acestea se desfășoară la sala de pe str. Câmpului nr. 30, zilnic între orele 19 -20:30.

Pentru început, antrenorul Ionel Chiovianu pregătește 17 copii, împărțiți în grupe de începători și de performanță. O parte din aceștia sunt aduși pentru antrenamente la Șelimbăr tocmai din Cisnădie. Începând de luni, 25 februarie, se va face o selecție de juniori la școala gimnazială din Șelimbăr, vizând copii de clasa 0 și 1, care vor putea să se antreneze pentru a lua locul „temerarilor” care au depășit pragul de vârstă. Astfel, Clubul Sportiv „Temerarul” încearcă să își înnoiască efectivele, pentru a exista o continuitate între sportivii vechi și grupele de începători.

Foto : Ionel Chiovianu – antrenamente clubul sportiv „Temerarul”

Pe parcursul anului 2019, activitățile Clubului vor fi numeroase și diverse, avându-se în vedere participarea la turnee și cupe naționale sau internaționale. Pe data de 9 martie este posibil ca „temerarii” să ia parte la un turneu în Lituania (încă neconfirmat), după care următoarele deplasări vor fi în Austria și Italia. Pe principiul reciprocității, vor fi organizate și turnee la Sibiu, cu invitați din străinătate, pe 1 Iunie de Ziua Copilului și, apoi, Cupa Speranțelor din septembrie.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.