Șelimbărenii pot juca tenis de masă, gratuit, la Sala Transilvania

Sala Transilvania oferă sibienilor, iubitori ai tenisului de masă, posibilitatea de a juca gratuit. Mesele se pot ocupa zilnic, între 16:30 și 17:30. Mai mult, cei care vor să învețe să joace acest sport pot urma cursurile de inițiere.

 

Inițiere, gratuitate, închiriere, în timpul săptămânii!

Cei dornici de mișcare și pasionați de tenis de masă, au posibilitatea să joace în fiecare zi pe holurile Sălii Transilvania. De luni până vineri, între orele 10-12, Marius Barac organizează cursuri de inițiere pentru cei care vor să învețe tenis de masă.

Tot zilnic, de luni până vineri, sibienii pot juca tenis de masă gratis în Sala Transilvania, între orele 16:30-17:30. Luni se oferă gratuitate pentru doamne, marți pentru copiii sub 14 ani, miercuri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, joi pentru studenți și vineri pentru pensionari.

În timpul săptămânii, între orele 17:30 – 22:30, este program normal de închiriat mese de tenis cu plată.

 

Program de închiriat, în weekend

Sâmbătă și duminică, între orele 10-15, se poate juca tenis pe baza închirierii meselor, cu programare făcută în cursul săptămânii. Pentru programări, cei interesați îl pot contacta pe Marius Barac, la numărul de telefon 0763607729.

În zilele de competiții cu public, activitatea de tenis de masă este suspendată.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.