VIDEO Anchetă la Tursib după ce un șofer nervos a spart geamul autobuzului

Un incident revoltător a avut loc marți într-unul dintre mijloacele de transport de la Tursib. Un șofer nervos a spart un geam și nu a lăsat călătorii să intre în autobuzul 11.

O sibiancă a postat un videoclip pe o rețea de socializare, în care se poate vedea clar cum bucăți din geamul spart stau pe jos, în autobuz. De asemenea, pe imagini se observă că oamenii nu numai că sunt speriați, ba chiar coboară în stații, deși mai aveau până la destinație.

Este ora 14/55 ieșim de la lucru ajungem in statie .Ne urcăm în autobuzul 11. Care pleacă de la continental.Surpriza. ușa din față de la șofer nu se deschide și mai este și o sfoara .legata de bara sa nu ajungem la use..Oameni incep sa facă gura să deschidă și ușa din față.Soferu răspunde răstit ,Că nu vrea el;. .Șoferu se inervează și sparge geamul..Urmează .. întîi risete, pe urma.. glume…și în cele din urmă panica Oameni panicați coboară din autobuz.Nu știu dacă vi se pare normal reacția șoferului …?.Răspunde ți voi…Un pasager .?

Publicată de Emma Emm pe Marţi, 5 februarie 2019

Potrivit textului din descrierea videoclipului, scris de unul dintre pasagerii care a fost de față, șoferul recalcitrant și-a ieșit din minți atunci când călătorii i-au cerut să deschidă și ușa din față. „Ușa din față de la șofer nu se deschide și mai este și o sfoară legată de bară ca să nu ajungem la ușă. Oamenii încep să facă gură”, se arată în descrierea videoclipului.
Șoferul însă nu vrea să se conformeze, ci, în loc să deschidă ușa, începe să țipe la oamenii care voiau să urce. „Șoferul răspunde răstit, că nu vrea el (n.r.: să deschidă ușa). Apoi se enervează și sparge geamul”, este menționat în descrierea videoclipului.
În urma incidentului, oamenii au fost, la început amuzați, dar în momentul în care au conștientizat gravitatea situației s-au panicat. Astfel că au început să coboare rând pe rând din mijlocul de transport în comun, chiar dacă nu ajunseseră la destinație.
Alexandru Olivia, șef departament marketing al Tursib spune că a început și o anchetă. Momentan, conducerea așteaptă ca imaginile de pe camerele de supraveghere din autobuz să se descarce, pentru a putea vedea cu exactitate ce s-a întâmplat.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.