FOTO Scandal cu cuțite într-un bar din Sibiu

Barul Geea Caffe din Sibiu, de pe strada Avram Iancu, a fost scena unor scene desprinse parcă din filmele de groază. În noaptea de joi spre vineri, doi tineri beți amenințau cu cuțitul clienții barului și se ceratu între ei. Agenții de pază au intervenit pentru a-i imobiliza pe cei doi care apoi au fost preluați de jandarmi.

Scandalul a pornit după miezul nopții, iar în jurul orei 1 au fost chemați agenții care se ocupă de paza localului. ”În jurul orei 1 s-a apăsat butonul de panică la Geea Caffe și agenții au fost prezenți în 3 minute. Au găsit doi indivizi la bustul gol, unul dintre ei avea un cuțit în mână, amenința lumea. Erau sub influența băuturile alcoolice și probabil și a altor substanțe pentru că din discuții se vedea clar că nu era vorba numai de alcool. Agenții de pază i-au imobilizat și apoi au sunat la 112 și au venit jandarmii. ei i-au legitimat pe cei doi, au undeva în jur de 30 de ani”, spune Adi Mihai, patronul agenției de pază Assault Protect.

Acesta spune că dacă agenții nu ar fi intervenit atât de repede totul s-ar fi putut termina rău. ”Cei doi erau recalcitranți, se certau și între ei, și cu restul clienților. Unul flutura un cuțit și amenința, erau violenți. Timpul nostru de intervenție a fost foarte scurt, de 3 minute, iar dacă agenții nu ar fi ajuns atât de repede ieșea măcel la cât de agitați erau cei doi”, spune Adi Mihai.

Cei doi tineri care au făcut un scandal monstru în Clubul de pe Avram Iancu au fost imobilizați de agenții de pază, iar apoi jandarmii au fost cei care au fost chemați să intervină. Aceștia i-au condu pe cei doi la sediul IPJ.

”Astăzi, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat prin SNUAU 112 să intervină la un local de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pentru a aplana un conflict iscat între doi bărbați din județul Brașov. Aflați sub influența băuturilor alcoolice, aceștia au continuat să adreseze injurii agenților care asigurau paza localului. În consecință, persoanele implicate în conflict au fost conduse de către jandarmi la sediul IPJ Sibiu, unde au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 3500 lei pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 (republicată) – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.