UPDATE VIDEO FOTO Circulați cu atenție pe Valea Oltului -patru zile cu lucrări

Timp de patru zile, de marți până vineri, pe Valea Oltului se efectuează lucrări de înlocuire a parapeților. din acest motiv traficul va fi îngreunat, așa că șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție și să fie calmi. 

În perioada 29.01-01.02, pe DN 7, Valea Oltului, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu jud. Vâlcea) – 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecție.

”Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulației autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate.
Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanța între autovehicule și să respecte semnalele polițiștilor sau drumarilor aflați în zona lucrărilor.
De asemenea, în cazul formării de coloane de mașini, nu vă angajați în depășire, așteptați cu calm și bucurați-vă de peisaj!
Nu uitați: lucrările se execută pentru sporirea siguranței dumneavoastră, a participanților la trafic!”, transmit polițiștii de la Rutieră.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.