”Frumoasa din Pădurea adormită”, spectacol în premieră la Teatrul Gong din Sibiu

La Teatrul Gong din Sibiu se înregistrează încă o premieră. !Frumoasa din Pădurea adormită” se va juca pentru prima dată joi, 14 februarie de la ora 18. 

Producția Teatrului „Gong” din Sibiu este una de tip caravană în sensul că a fost concepută pentru a fi jucată în deplasare, în sălile de clasă. „Spectacolul a avut deja 2 reprezentații, în avanpremieră, la începutul lunii decembrie, anul trecut. După câteva retușuri în urma vizionărilor cu public, suntem gata să ne deplasăm prin grădinițe! Acest proiect e cu bucurie fiindcă ne aduce mai aproape de copiii care nu reușesc să se deplaseze, în mod obișnuit, în sala de spectacole. E o abordare puțin diferită pentru că nu mai invităm publicul la teatru, ci ne deplasăm noi acolo unde sunt spectatorii.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

„Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol energizant, în care trei prințese descoperă un turn vechi, cu rochii și armuri ce se transformă în castele, păduri și grădini, dar și cufere cu păpuși care prind viață în mijlocul spectatorilor așezați în spațiul de joc. Realizat de actrițele Eleonora Coșuleț, Gabriela Mitrea și Raluca Răduca, spectacolul își poartă publicul în vremurile de demult pentru a spune povestea mult îndrăgită a prințesei blestemate să adoarmă 100 de ani până când un prinț va sparge această vrajă. Adaptarea scenică a poveștii, precum și ilustrația muzicală, sunt realizate de Raluca Răduca. Decorul, costumele și păpușile poartă semnătura scenografei Roua Vasilescu, iar muzica originală a spectacolului a fost creată de Claudiu Urse. Spectacolul are o durată de aproximativ 35 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Premiera spectacolului va fi prezentată în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu. Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, în matineu, în grădinițele din Sibiu, în datele de 12, 13, 14 și 15 februarie și este disponibil pentru programări în tot sezonul.

Accesul publicului la premieră se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este 9 lei, tarif unic.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.