Palatul Copiilor din Sibiu, renovat de voluntari

Palatul Copiilor din Sibiu începe să prindă viață. De câteva zile, aproape 200 de voluntari s-au apucat să renoveze singuri viitorul sediu, situat într-un fost internat, aflat, în acest moment, în paragină. 

Palatul Copiilor se va muta, începând cu luna aprilie a acestui an, pe strada Henri Coandă, în spatele Liceului Tehnologic Henri Coandă, chiar în fostul Internat al Liceului Compa. Spațiul a fost pus la dispoziție gratuit de către Primăria Sibiu. La starea în care se află în prezent, clădirea trebuie renovată complet, iar pentru asta e nevoie de multe mâini unite în acest scop.

FOTO Facebook Cristian Bisca

S-a creat chiar și un eveniment pe Facebook, numit „Voluntari Renovare – Palatul Copiilor Sibiu”, unde peste 800 de persoane și-au arătat interesul, într-un timp foarte scurt.

FOTO Facebook Cristian Bisca
FOTO Facebook Cristian Bisca

De patru zile, noul sediu a intrat în renovări intense. Deși este plin de moloz, iar pereții sunt scorojiți și nici caldură nu este, oamenii nu au dat înapoi și au sărit în ajutor pentru a schimba situația. S-au echipat la intrare cu ochelari și cască de protecție, mănuși, saci de rafie, găleți de gunoi și șpaclu și au pornit la treabă.

#ImpreunaReconstruimPalatulCopiilorSibiu

Publicată de Palatul Copiilor Sibiu pe Luni, 21 ianuarie 2019

FOTO Facebook Cristian Bisca

Această acțiune de voluntariat va continua până sâmbătă, 26 ianuarie, timp în care oamenii cu suflet mare pot da o mână de ajutor. În același timp, doritorii pot ajuta și cu sume de bani. POT DONA AICI cât doresc, sprijinind campania. Până acum, s-au strâns 157 de lei dintr-un total de 1.500.000 de lei.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.