VIDEO FOTO Prelungirea Mihai Viteazu transformată într-o parcare ilegală de TIR-uri

Prelungirea Mihai Viteazu, porțiunea din fața Dedeman până la complexul Avantgarden este zilnic ocupată de tir-uri care parchează aici ilegal. Majoritatea mașinilor aduc marfă pentru Dedeman și pentru că nu au un spațiu dedicat în care să oprească, parchează pe drum, îm ciuda semnelor care interzic acest lucru. 

Această ”scăpare” costă acum, pentru că pe bucata de stradă din fața magazinului sunt parcate zilnic zeci de tir-uri și camioane. Mai mult, atunci când mașinile merg în spatele magazinului să descarce atitudinea șoferilor și a angajaților deranjează locuitorii din zonă.

Tot ei sunt cei care sunt deranjați de faptul că pe prelungirea Mihai Viteazu, pe bucata de până la complexul Avantgarden zilnic sunt parcate mașini cu marfă, deși în zonă sunt semne de oprire interzisă.

Poliția locală Șelimbăr cunoaște situația și mereu patrulează în zonă, dar deocamdată nimic nu se schimbă decât numărul amenzilor în creștere. ”Noi mergem acolo, am primit și sesizări de la locatarii din zonă. Dăm și avertismente șoferilor, dar și amenzi. În ultimele două luni am aplicat 33 de avertismente și 15 sancțiuni. Sancțiunile sunt de 2 sau 3 puncte de amendă și 2 puncte pe permis pentru oprire interzisă și 4 sau 5 puncte amendă și 3 puncte pe permis pentru staționare”, spun cei de la poliția locală Șelimbăr.

Ca o soluție de compromis, aceștia spun că le transmit șoferilor că pot parca după zona Avantgarden, acolo unde acest lucru este permis, dar se pare că șoferii preferă să fie cât mai aproape de locul în care descarcă marfa.

”Noi vom înainta o adresă către Dedeman prin care le cerem să amenajeze un loc pentru mașinile de marfă pentru ca acestea să nu mai parcheze pe drum”, spun reprezentanții poliției locale Șelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.