FOTO Doi bărbați răniți în urma unui grav accident pe Valea Oltului

Doi tineri, unul de 19 ani din Vâlcea, celălalt, de 30 de ani din Bucureşti, miercuri dimineață la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență din Sibiu, fiind victimele unui grav accident rutier, care a avut loc pe DN7 Valea Oltului, între Boiţa şi Lazaret. 

Trafic reluat după trei ore
Traficul rutier a fost reluat după trei ore. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe DN 7 Valea Oltului, la km 246, între Boiţa şi Lazaret, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, fiind rănite două persoane, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

A derapat, deşi avea cauciucuri de iarnă
Doi şoferi au fost răniţi miercuri dimineaţa, pe DN7 între Boiţa şi Lazaret, după ce unul dintre ei a derapat, deşi şoseaua era deszăpezită, potrivit celor de la Drumurile Naţionale. Reprezentanta IPJ Sibiu susţine că şoferul care a derapat, avea cauciucuri de iarnă. „Pe DN 7, şoferul unui turism condus spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care îl urma şi al cărui şofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un ansamblu TIR, răsturnându-se. Apoi, TIR-ul a pătruns pe contrasens, în coliziune cu alt ansamblu TIR, de asemenea oprit. Şoferii celor două turisme sunt răniţi, conştienţi”, a explicat Elena Welter.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.