FOTO – Casa de Cultură a Municipiului Sibiu a fost finalizată – Investiția este un milion de euro

Noua Casă de Cultură a Municipiului Sibiu este gata. După ani de zile în care și-a desfășurat activitatea în spații improprii, instituția are acum un sediu nou și modern în Parcul Tineretului. Balerinii de la Teatrul de Balet beneficiază și ei de condiții excelente de cazare și repetiții. 

Amplasat pe locația fostului teatru de vară, sediul Casei de Cultură a municipiului Sibiu este gata și a devenit funcțional. În aceste zile se mută mobilier și mai montează tot ce e necesar pentru ca instituția să funcționeze la parametrii optimi.

Balerinii de la Teatrul de Balet au acum la dispoziție o sală de repetiții modernă

În Parcul tineretului, pe vechiul amplasament al Teatrului de Vară a început în 2015 construcția noului sediu al Casei de cultură a Municipiului Sibiu.

Sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu este dotat și cu 17 camere pentru cazarea balerinilor de la Teatrul de Balet

Investiția de aproximativ un milion de euro s-a făcut exclusiv din bugetul local.

Balerinii au la dispoziție inclusiv o bucătărie și o sală de mese dotată corespunzător

Noua clădire are 900 de metri pătrați.

Cele 17 camere de cazare au fiecare baie proprie și o suprafață generoasă

”Avem o sală de repetiții, corpul administrativ și 17 camere pentru cazarea balerinilor străini. Din păcate nu a fost loc suficient pentru construcția unei săli de spectacole, așa că tot la Sala Thalia le organizăm”, spune Ovidiu Dragoman, directorul Casei de cultură a Municipiului.

Grupurile sanitare sunt și ele realizate cu materiale moderne

CITIȚI ȘI: Tarife exorbitante pentru spectacolele Teatrului de Balet la Centrul cultural Ion Besoiu – Aproape 20.000 de lei pe zi!

O bucătărie modernă va fi complet utilată și o să fie la dispoziția balerinilor de la Teatrul de Balet Sibiu

Construcția a fost finalizată în această iarnă, iar mutarea personalului a început deja, iar în aproximativ o lună activitatea va funcționa la capacitate maximă în sediul nou.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.