VIDEO – Tânăr omorât cu unsprezece lovituri de cuțit în fața unui club. Imagini cu impact emoțional puternic!

Un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat mortal în fața unui club din Mediaș. Acesta a fost lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia. Criminalul a înfipt cuțitul în el de nu mai puțin de 11 ori. Camerele de supraveghere din fața clubului au surprins momentul.

Pe imaginile video se observă cum tânărul Marius Costăchescu fuge împreună cu cei cu care era și alunecă pe zăpadă și cade jos. Imediat este ajuns din urmă de unul din agresori care începe să îl lovească cu pumnii. După 3-4 secunde se apropie și criminalul, Rusu Marian, care începe să îl înjunghie cu cuțitul în zona picioarelor. Nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit aplică acesta tânărului care nu mai are șanse de scăpare. Orbit de furie, criminalul nu se oprește, dar cel care era cu el, îl împinge, dându-și seama probabil de faptul că Marius Costăchescu era grav rănit.

În peisaj apare un al treilea personaj care începe și el să îl lovească pe cel rănit. Cel cu cuțitul, se sperie și pleacă, dar se întoarce imediat și se uită la cel pe care îl lovise. Își dă seama probabil că e grav rănit și pleacă cu cuțitul în mână în club.

VEZI AICI FOTO CU CRIMINALUL ȘI DETALII DESPRE CRIMĂ!
Reamintim că acesta a înjunghiat cu cuțitul în artera femurală un alt tânăr, în fața unui club din Mediaș.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
Atacatorul a fugit de la locul faptei . Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor. Detalii AICI!

Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.