Frig de crapă pietrele la Șelimbăr, dar vin și vești bune

La Sibiu și Șelimbăr s-au înregistrat în noaptea de luni spre marți -23 de grade celsius. Asta a făcut ca în zonă să fi fost cel mai frig din toată Transilvania. Meteorologii însă au și vești mai bune.

-23 de grade s-au înregistrat în noaptea de luni spre marți la sibiu. A fost extrem de frig, mult sub normele perioadei. Temperatura a făcut ca la Sibiu să fie cel mai frig din toată Transilvania. Și la celelalte stații ale meteorologilor sibieni s-au înregistrat -19 grade la Dumbrăveni și Boița.

Veștile însă sunt ceva mai bune începând cu noaptea de marți spre miercuri. Marți, peste zi, temperaturile se vor situa la Sibiu între -7 și -4 grade celsius. La noapte cerul va fi noros, ceea ce înseamnă că nu va mia fi la fel de frig. Temperaturile vor fi între -7 și -10 grade celsius.

De miercuri temperaturile vor intra în normalul perioadei, în unele zone se vor înregistra și câteva grade peste 0, iar noaptea nu vor mai scădea mai mult de -6.
După data de 10 ianuarie la munte va ninge, dar la Sibiu precipitațiile nu vor trece de 5 litri pe metru pătrat, ceea ce înseamnă o ușoară fulguială.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.