Covoare curate și parfumate aici în Șelimbăr – Clean Carpet le ia de acasă

Clean Carpet este cea mai nouă spălătorie de covoare deschisă în Șelimbăr, dar oricine din jurul Sibiului poate apela la ei. ”Preluăm covoarele de la domiciliul clientului și tot noi le aducem înapoi. Le ridicăm de oriunde din Sibiu, Cisnădie și Șelimbăr. Singura condiție este ca cel care apelează la noi să aibă minim 8 metri pătrați de covoare ce trebuie spălate”, spune Radu Rodean, unul dintre asociații de la Clean Carpet. Și dacă aveți peste 8 metri pătrați de covoare Clean Carpet le transportă gratuit.
În rest, nu există nicio ”restricție”. Puteți apela la cei de la Clean Carpet și pentru curățarea covoarelor de dimensiuni mici, dar și pentru cele de 12 metri pătrați. ”Putem curăța și covoarele foarte mari, pentru că avem cea mai mare centrifugă”, spune Radu Rodean.

Serviciu unic
Spălătorii de covoare sunt mai multe în Sibiu, dar cei de la Clean Carpet se diferențiază printr-un serviciu oferit clienților. ”Covoarele se înmoaie cu apă, se spumează cu o soluție specială, apoi se freacă cu o monoperie. Apoi se folosește un jet cu presiune foarte mare, de 200 de bari. Asta ne diferențiază. Prin acest jet care se folosește și pe verticală și pe orizontală absolut toate impuritățile sunt scoase din țesătură. Acest sistem este foarte potrivit și pentru covoarele cu fir lung, pentru că firele acestea lungi pot reține din mizerie, dar jetul o va îndepărta cu siguranță”, explică Radu Rodean. Și toate acestea se desfășoară într-un spațiu generos, de 50 de metri pătrați.

 

După ce covorul este curățat de toate impuritățile este clătit din nou și băgat în centrifugă. ”Aici este foarte bine scurs, este eliminată aproximativ 90% din apă. Când sunt scoase sunt puțin umede. Pentru uscare completă sunt apoi băgate într-o cameră de uscare, ventilată, unde rămân până la final”, spune managerul Clean Carpet.

Clean Carpet usucă covoarele în cea mai mare centrifugă de pe piață

Parfumate și apoi livrate
După ce veți apela la cei de la Clean Carpet pentru a vă curăța covoarele nu veți sta cu parchetul gol mai mult de 72 de ore. S-ar putea să le primiți înapoi chiar și a doua zi, dar totul depinde de volumul de muncă din acea perioadă. Dar, indiferent dacă le veți primi a doua sau a treia zi, covoarele vă vor împrospăta încăperea. ”Înainte de a fi livrate covoarele sunt verificate și se parfumează cu un balsam special. Acesta și înmoaie firul, astfel că vor fi foarte plăcute la atingere. Apoi se rulează și se livrează clientului”, spune Radu Rodean.

Sala de uscare este ventilată, încăperea având 200 de metri pătrați volum de uscare

Acum că știți unde covoarele voastre o să fie răsfățate, nu mai trebuie decât să dați un telefon la 0799.444004, numărul celor de la Clean Carpet. Și mai trebuie să știți că dacă aveți de spălat doar un preș, de exemplu, sau un covoraș mic, nu vi le vor ridica de la domiciliu (acest serviciu este prestat doar pentru 8 metri pătrați de covoare sau mai mult), dar le puteți aduce la sediul lor din Șelimbăr, de pe strada Mihai viteazu nr. 90.


Îi găsiți și pe Facebook la Clean Carpet Șelimbăr.

 

 

Primește știrile in timp real

Comentariile sunt închise