Dacă e decembrie, e luna cadourilor garantate la IONY

Temperaturile au scăzut considerabil, și cu zăpada de afară iarna își face tot mai simțită prezența. Este sezonul în care dacă e deja slabă, bateria mașinii cedează. Nu mai e însă o problemă, pentru că la magazinele IONY Moș Crăciun vine în ajutorul mașinilor care nu mai pleacă la prima cheie. A pregătit cadouri pentru toți cei care luna aceasta vor cumpăra un acumulator nou.

Cumperi un acumulator, primești un cadou

Surpriza din magazinele IONY îi așteaptă pe toți cei care ajung aici și cumpără o baterie nouă pentru mașină. ”Avem un coș cu cadouri de unde clientul își poate alege ce dorește. Sunt produse de iarnă pentru mașină- antigel, raclete, soluții pentru dezghețat parbrizul, lichid de parbriz…Sunt produse de care avem nevoie pe timp de iarnă, iar clienții care cumpără un acumulator pot alege de aici ceea ce își doresc sau au nevoie”, spune Ioan Băra, directorul IONY.

Dar, atunci când cumpărați o baterie nouă este obligatoriu să o predați pe cea veche. Legea spune că la predarea celei uzate din prețul bateriei noi comerciantul scade 10%. ”Prețurile noastre sunt deja mai mici cu acele 10 procente. Deci, prețul afișat este cel cu discount, iar acest lucru este specificat pe toate acumulatoarele”, explică Ioan Băra.

LA IONY ÎNCĂ ESTE VALABILĂ OFERA 3+1 LA CUMPĂRAREA ANVELOPELOR DE IARNĂ. INTRĂ AICI ȘI AFLĂ CUM POȚI BENEFICIA DE EA

 

Întreținerea acumulatorului

Atunci când veți merge în magazinele IONY pentru a cumpăra un acumulator nou veți fi ghidați de angajații de acolo. ”Acumulatorul trebuie ales în funcție de mașină, de combustibil, de putere și apoi de marcă. La acest ultim capitol clientul poate alege, în rest este bine să nu se abată de la specificații pentru că mașina va avea de suferit. În alegerea bateriei potrivite angajații IONY îi vor ghida și le vor oferi soluțiile cele mai bune”, explică Ioan Băra.

După ce se cuplează bateria nouă este necesar să se facă o verificare a încărcării mașinii pentru a beneficia de garanție. ”Pentru ca mașina și bateria să funcționeze la parametrii optimi ar trebui ca măcar o dată la 6 luni să se facă o verificare. Poate mașina nu încarcă destul sau încarcă prea mult…și de aici pot apărea probleme. De aceea, este bine să se facă acest test pentru a evita eventualele probleme, la fel cum este bine să se evalueze sistemul electric al automobilului”, explică Ioan Băra. 

La magazinele IONY se găsesc acumulatori potriviți pentru orice tip de mașină. Costurile încep de la 160 de lei și pot ajunge chiar și la 600 de lei în funcție de puterea acumualtorului și de marcă.

Oferta lunii decembrie la IONY este valabilă în toate cele trei puncte: cele două service-uri și magazinele afiliate de pe străzile Henri Coandă 63B și Vasile Cârlova, și în magazinul de pe strada Rusciorului colț cu Râului.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.