Târgul de Cariere Sibiu începe marți: peste 30 de companii oferă locuri de muncă

Târgul de Cariere de la Sibiu oferă celor interesați sute de locuri de muncă. 30 de companii vor fi prezente între 27 și 28 noiembrie la Hotel Ramada. Domeniile ofertate sunt IT, inginerie, administrativ, producție, management, consultanță sau vânzări.

Companiile pun la dispoziția candidaților oferte din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1000 de locuri de muncă sunt disponibile, existând posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Azets, STC, Faurecia, Veoneer, IFM, Bertrandt, BearingPoint, Odu Manufacturing, Bosch Automotive, Stefanini, Swoboda, Xella, ACCU Quality Services, Simea, E. ON Dialog și Remax vor fi prezente în cele două zile de evenimente cu oferte atractive.

Prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon și anume digitalizarea CV-ului. Participanții vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.
Totodată, cei care vor trece pragul evenimentului, vor putea să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs. Candidații au astfel ocazia să constate dacă primesc salariul cuvenit la actualul loc de muncă, în funcție de anumiți factori cum ar fi experiența în domeniu, regiunea geografică, beneficiile de la locul de muncă.

“Ne bucurăm să revenim la Sibiu cu o ediție specială, care aduce în atenția candidaților noutăți semnificative: digitalizarea CV-ului și compararea salariului, două instrumente importante și relevante pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau care doresc o schimbare în carieră. La cea de-a 20-a ediție a Târgului de Cariere, peste 30 de companii oferă locuri de muncă din cele mai variate domenii, fiind puse la dispoziție peste 1000 de locuri de muncă.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.
La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/sibiu.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.