Biletele de autobuz se plătesc acum si prin sms la Sibiu

Biletele de călătorie Tursib se pot achiziţiona la urcarea în autobuz, cu telefonul mobil, prin utilizarea aplicaţiei 24pay, din data de 12 noiembrie.

Pentru a beneficia de această aplicaţie trebuie să aveţi un telefon mobil smatphone, să descărcaţi gratuit Aplicaţia 24 pay, din Google Play sau App Store, fiind necesar să adăugaţi inițial un card bancar Visa/Mastercard.
Pentru a achiziționa un titlu de călătorie, este necesar să accesaţi secțiunea “Transport Public” din aplicație și să scanaţi codul QR afișat în autobuz. Dacă telefonul dumneavoastră este echipat cu tehnologie NFC, îl puteţi apropia de eticheta cu simbolul NFC.
După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport. Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare! Biletul cumpărat cu telefonul costă 2 lei.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.