Fără permis și băuți la volan – Mai mulți șoferi, sancționați de polițiști

Polițiștii sibieni au avut de furcă cu mai mulți șoferi inconștienți în acest sfârșit de săptămână. Aceștia s-au urcat la volan, după ce au consumat băuturi alcoolice. Au fost sancționați usturător pentru faptele lor.

Încă de sâmbătă, 3 noiembrie, un bărbat a ieșit în calea polițiștilor ieșiți la patrulat pe șoselele din județ. În localitatea Brădeni, un bărbat de 27 de ani a fpst oprit în trafic pentru control. Oamenii legii au avut o surpriză să vadă că tânărul nu avea nici permis de conducere și era și mort de beat, având o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur. În acest caz, omul s-a ales cu un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Și duminică, 4 noiembrie, a fost haos pe șosele. Pe raza satului Coveș, polițiștii au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Agnita.
Totodată, pe DN 14, în afara localității Ruși, a fost depistat un alt șofer care conducea în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Mohu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi șoferi s-au ales cu câte un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Și în noapte de duminică spre luni, în jurul orei 02.00, pe raza comunei Târnava, a fost depistat un localnic în vârstă de 17 ani, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept, având și o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, termenele de valabilitate ale ITP – ului și RCA – ului mașinii erau expirate. În cauză, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.