Decorațiuni interioare moderne pentru amenajări unice

Să amenajezi o locuință și să o transformi în locul numit „acasă” înseamnă a pune pasiune în designul ales. Toți căutam unicitate în amenajarea casei și nu ne place ca cineva să ne spună că a mai văzut un design asemănător în altă parte. Cu câți mai multi musafiri, cu atât mai multe bătai de cap, deci trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru amenajarea locuinței.

În cazul în care vă întrebaţi cum puteţi obţine un interior inedit și foarte stilat, răspunsul este – Decor Art Sibiu.

Fie că ai o cameră de zi mică sau mare, fie că locuiești la casă sau la apartament, în colecția celor de la Decor Art Sibiu vei găsi cu siguranță idei care să fie pe gustul tău.

În funcție de cerințele proiectului pentru care optezi, echipa de specialiști oferă consilierea necesară în alegerea soluției care avantajează cel mai bine amenajarea sau reamenajarea locuinței tale.

Grație popularității pe care au recăpătat-o în ultimii ani finisajele decorative de interior, tot mai multe persoane își doresc să le folosească în amenajarea căminului, cel puțin pentru accentuarea unui perete din casă. O altă idee moderna care te salvează este tavanul extensibil. Acestea reprezintă o modalitate simplă și placută de a amenanja o încăpere sau un complex. Produsele sunt fabricate în Franța, de o calitate superioară, fiind în gradul de a satisface nevoile clienților interesați de aceste produse. Materialul din care sunt confecționate aceste tavane extensibile este stabil la schimbările de temperatură și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinația pe care o are. Texturile tavanelor extensibile pot fi: lucioase, mate, satinate, translucide sau imprimate.

Firma Decor Art Sibiu vă oferă o garantie de 10 ani din momentul instalării tavanului extensibil in incăperea dumneavoastră.

Sau poate te convinge o pardosea epoxidică? Pardoseala epoxidică este un produs profesional care îți poate transforma radical locuința într-un mod plăcut. Noul tip de pardoseală reprezintă un produs inedit realizat pe bază de rășini epoxidice, adică acele materiale polimerice în stare lichidă, care se transformă în materiale solide, în urma unei reacții chimice de polimerizare. Poate fi utilizată în amenajarea pardoselelor din căminul tău dar și în locuri aglomerate ca spitale, bănci, clădiri industriale, diferite spații comerciale. Asta pentru că pardoselile epoxidice sunt foarte rezistente și nu se zgârie ușor.

Spre deosebire de gresie, marmură sau alte tipuri de materiale, pardoseala epoxidică este termoizolantă și hidroizolantă, rășinile epoxidice asigurând și obținerea de suprafețe continue, neîntrerupte; deci este un tip de pardoseală caldă. În plus, pardoseala epoxidică poate fi aplicată chiar în cazul în care se va opta pentru încălzirea prin pardoseală.

Un avantaj este durata de viață mare Aceste pardoseli epoxidice sunt igienice deoarece nu acumuleaza reziduri fiind si extrem de usor de curatat, poate fi aplicată chiar și peste gresie sau mozaic.
Un alt avantaj
îl reprezintă versatilitatea acestor soluții, gama de modele și culori fiind nelimitată.

Avem soluții complete care se ridică la cele mai înalte starndarde de calitate, dar și de durabilitate, perfecte pentru zonele rezidențiale, comerciale sau industriale!”

Tavane extensibile, finisaje decorative, pardoseli epoxidice, covor de piatră, fototapet, profile decorative. hidroizolație, microciment sau uși de exterior ZOE, pe toate le oferă cei de la Decor Art Sibiu.

Amenajarea unei locuințe poate fi asemenea parcurgerii unui labirint printre sutele de site-uri, zecile de idei și imagini de pe Pinterest, numeroasele reviste despre home&deco, show-room-urile cu mobilă pentru casa ta și multe alte surse de inspirație. Dar nu uita că te poți baza pe cei de la Decor Art, pe care îi găsești în Șelimbăr, strada Mihai Viteazu nr. 38A. Contactează-i la 0743.361.440 sau la info@decorsiarta.ro, și spune-le despre proiectul tău!

Dacă v-am stârnit deja interesul pentru astfel de tipuri de amenajări interioare, nu ne rămâne decât să vă urăm spor la treabă!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.