Ce faci dacă ai parbrizul spart? Apelezi la o soluție rapidă, chiar în Șelimbăr.

“Calatorului îi șade bine cu drumul”, spune un vechi proverb, iar mașinii tale cu siguranță, îi stă bine cu un parbriz care să te protejeze.
Una din problemele cu care te poți confrunta la volan este fisura de parbriz cauzată de lovitura unei pietre. În acest caz este important să apelezi la serviciile unor profesioniști în domeniu. Și pentru că un parbriz bun te ajută să ajungi în siguranță la destinație, a luat ființă Atelierul de parbrize din Șelimbăr. Încă din anul 2012 firma șelimbareană comercializează ,montează și repară parbrize,geamuri și lunete auto, acestea fiind omologate pentru fiecare tip de autoturism, camioane, autocare.


În plus,trebuie ținut cont de faptul că se apropie sezonul rece, iar condițiile meteo nefavorabile te vor obligă să acorzi o atenție sporită curățării parbrizului.Până și stergătoarele se degradează în timp din cauza temperaturilor iar pentru a le prelungi viața este indicat să le îngrijești corespunzător, pe tot parcursul anului.
Apelează cu încredere la Atelierul de parbrize pentru a primi soluții complete cu privire la întreținerea geamurilor auto!

Și pentru că își măresc echipa, cei de la Atelierul de parbrize angajează. Fie că ești muncitor calificat sau necalificat , Atelierul de parbize angajează personal pentru montaj parbrize. Detalii la numerele de telefon 0740.626.678 sau 0729.633.312.
Îi găsești și la sediul din Șelimbăr, DN1 KM 303, pe site și Facebook.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.