Arenă de lux la Șelimbăr – Stadionul va fi cu nocturnă și ultramodern

iony kit 2022

Șelimbărenii vor avea în curând un teren de fotbal modern, cu nocturnă. Consilierii locali au aprobat proiectul, iar lucrările vor începe chiar în această lună.

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ultima ședință de Consiliu Local obiectivul de investiții ”Proiectare și execuție lucrare amenajare teren fotbal comuna Șelimbăr”, care prevede refacerea gazonului de joc la stadionul localității, modernizarea suprafeței de joc cu sistem de irigație și executarea unor tribune laterale.

Pentru investiție s-au alocat 1,785 milioane de lei. Data începerii investiției este estimată în noiembrie 2018, iar terminarea ei în luna mai 2019. La final stadionul va avea aproximativ 3.000 de locuri.

”Vrem să facem un teren de fotbal modern, cu instalație de nocturnă, cu gazon de calitate, sistem de irigație, tribune. Am început lucrările de reabilitare aici, deocamdată avem vestiare moderne, acum este momentul să ne apucăm și de celelalte lucruri, astfel încât tinerii care vor să se apuce de acest sport să aibă acasă o bază foarte bine pusă la punct. În plus, cred eu, este nevoie și pentru coeziunea locuitorilor, pentru spiritul de apartenență la comunitate să avem o echipă cu care să ne mândrim și o bază sportivă, asemenea”, a declarat primarul comunei, Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Ioana spune

    Ok, dar scoala nu are nici acum sala de sport!Pentru asta nu se aloca bani?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.