Primarul Șelimbărului nu exclude înscrierea într-un partid politic. Cu o condiție

Primarul independent al Șelimbărului s-ar îndrepta către un partid politic, doar dacă ar fi spre binele comunei. În acest caz, ar alege să se consulte și cu cetățenii.

Marius Grecu este primarul independent al comunei încă din anul 2016, după ce timp de opt ani a avut funcția de viceprimar. Într-un interviu live pe Facebook pe pagina Ora de Sibiu a declarat că „e frumos să fii primar independent pentru că atunci îți faci propria strategie. Atunci ai propriile direcții”. Cu toate acestea, el a luat în calcul și pasul către un partid politic, însă doar dacă s-ar impune situația, pentru bunăstarea Șelimbărului.

Primarul comunei mai spune că deși în Consiliul Local sunt câteva persoane care se abțin constant de la vot, nu se pot pune împotriva proiectelor date pentru binele șelimbărenilor.

„Doi, trei oameni nu se pot pune în calea proiectelor, pentru că facem niște lucruri pentru cetățeni, corect, legal, iar faptul că se abțin e un aspect personal. Până la urmă este votul fiecărui consilier și îl alege cum dorește”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

Totodată, primarul a adăugat că, împreună cu Consiliul Local face o echipă bună, deoarece toți au fost aleși pentru bunul mers al comunei.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.