Lucrările sunt în toi în Șelimbăr

Pe strada 1 Decembrie se lucrează intens. Primăria comunei Șelimbăr și S.C. Apă-Canal Sibiu S.A. desfășoară în zonă, începând din 18 septembrie, ample lucrări de modernizare, reabilitare și consolidare a sistemului de alimentare cu apă. Sunt avute în vedere atât rețeaua de alimentare cu apă, cât și branșamentele individuale.
Șantierul nu ar trebui să dureze mai mult de două luni, conform autorizației eliberate de Primăria Șelimbăr firmei constructoare S.C. CIM-ENGINEERING S.R.L., care s-a angajat să ducă la bun sfârșit lucrările de reabilitare a rețelei de apă nu mai târziu de 17 noiembrie, ca să nu se depășească data istorică din chiar denumirea străzii.

Șelimbărenii sunt sfătuiți să aibă răbdare în legătură cu disconfortul creat și cu traficul auto.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Constantin spune

    Pe Tudor Vladimirescu când se va îndrepta strada că este dezastru când ploua, mai rău că pe un drum forestier.Rog primăria să pună niste pietriș și să niveleze drumul.Asa cum ne facem datoria față de primărie prin plata taxelor și impozitelor așa primăria să ne crezi confortul minim de a circula pe această stradă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.