Șelimbăr participă la I.T.O.

După cum relatam în articolul despre școala de vară  de la centrul parohial din Șelimbăr, se observă o implicare din ce în ce mai mare a preoților tineri în activități de voluntariat în folosul comunității.  O nouă dovadă în acest sens este implicarea preotului parohiei Șelimbăr 1 ca voluntar în cadrul Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu. În această calitate, părintele Ovidiu Polexă s-a numărat printre gazdele evenimentului care au întâmpinat prima delegație a I.T.O. sosită pe Aeroportul Internațional din Sibiu.

Tinerii Participanți din Patriarhia Ierusalimului au primit steagul și celelalte însemne ale I.T.O. 2018 care îi vor reprezenta pe tot parcursul șederii lor în Sibiu, informează agenția www.basilica.ro.

A cincea ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (I.T.O.) se va desfășura la Sibiu în perioada 6-9 septembrie și va aduce împreună peste 3000 de tineri din țară, din jurul României, din diaspora românească și din străinătate. Edițiile anterioare ale I.T.O. au fost organizate, prin rotație, în orașe precum Baia Mare, Cluj-Napoca, București și Iași. În plin an centenar al Marii Uniri, este rândul Sibiului, această capitală a Transilvaniei, să își deschidă porțile pentru a găzdui Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, îmbrăcați în straie naționale și sărbătorind valorile românești.

Șelimbărenii (indiferent de vârstă) sunt invitați joi, 6 septembrie, la ora 18 în Piața Mare din Sibiu să participe la deschiderea oficială a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși. Vor fi prezente oficialități de nivel național și internațional, se va face prezentarea delegațiilor sosite din toată lumea, vor avea loc momente artistice. Programul următoarelor 3 zile poate fi accesat pe site-ul I.T.O www.ito2018.ro  sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.