O tânără din Sibiu a murit la Spitalul Județean. Betina a făcut mastită

Betina Balteș, o tânără mamă în vârstă de doar 32 de ani din Șelimbăr, a pierit la Spitalul Județean de Urgență Sibiu în noaptea de 5 spre 6 aprilie, după ce a suferit complicații severe în procesul de stimulare a lactației, ce au dus la o infecție gravă. Biserica Baptistă Betania Sibiu a adus un omagiu emoționant în memoria sa printr-o postare pe pagina lor de Facebook.

„Jertfa unei inimi de mamă cunoaște dăruire și iubire ce depășesc granițele timpului și spațiului. Betina Balteș, prin nașterea unui copil minunat, a trăit bucuria maternității, păstrând mereu un zâmbet pe buze, chiar și în mijlocul durerii fizice. Cu toții o știm ca fiind plină de speranță, blândă și veselă, indiferent de provocările vieții. A luptat cu demnitate pentru viața ei până în ultima clipă, păstrând un zâmbet călduros”, a fost mesajul transmis de Biserica Baptistă Betania Sibiu.

O mămică a murit la Spitalul Județean din Sibiu după ce a făcut mastită. Tânăra fusese trimisă acasă cu o zi înainte de tragedie

Serviciul de priveghi va avea loc la Misiunea Pacea din Șelimbăr, pe strada 1 Decembrie nr. 8, în zilele de duminică la ora 20:00, luni la ora 19:00 și marți la ora 12:00. Aceste servicii vor fi transmise online prin canalele de YouTube și Facebook ale Bisericii Betania, în timp ce rudele încurajează participanții să nu aducă coroane, ci să susțină familia îndurerată prin donații.

„Conform tradițiilor bisericii noastre, ne îndemnăm semenii să arate compasiunea lor prin donații, în locul coroanelor tradiționale, care vor fi folosite pentru sprijinul familiei în aceste momente dificile. În continuare ne rugăm ca Dumnezeu să ofere putere familiei îndurerate”, se adaugă în postare.

Această tragică poveste reamintește de importanța sprijinului comunitar și a solidarității în fața pierderii unei vieți atât de tinere și pline de speranțe.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.