Sibian reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea a 6 stări conflictuale manifestate între membrii de familie, în întreg județul.

În una dintre situații, având în vedere încălcarea ordinului de protecție emis, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

”În baza probatoriului administrat de către polițiștii din Cisnădie, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, după ce, în repetate rânduri, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Sibiu, prin aceea că în perioada 02 – 07 august a.c., i-a trimis fostei concubine mai multe mesaje telefonice, iar în data de 5 august s-a deplasat la domiciliul acesteia.” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie continuă cercetările, iar în cursul acestei zile bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.