VIDEO Percheziții miercuri la Sibiu – Zeci de persoane reținute pentru furt calificat – Prejudiciu de 800.000 de euro

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu au pus în executare 6 mandate de percheziții, în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

”16 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro.

În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, în diferite relații profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.” transmite IPJ Sibiu.

Activitatea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și de cel al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.