UPDATE Mamă disperată la Șelimbăr – Brașoveanu Alexandra a fost găsită după câteva ore

Poliţiştii sibieni au căutat o minoră în vârstă de 13 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”La data de 8 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 09,00, fiica sa minoră, BRAȘOVANU ALEXANDRA MIHAELA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Șelimbăr, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 48 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung.

La momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roz, geacă de iarnă, de culoare neagră, pantaloni blue – jeans de culoare neagră, cizme lungi de culoare neagră. Fotografia nr. 1 redă exact costumația minorei.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Actualizare:

”În jurul orei 17,00, ca urmare a unei informații transmise de către un cetățean polițiștilor sibieni, minora a fost depistată în municipiul Sibiu, pe strada Fabricii. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni.” transmite IPJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.