Trafic îngreunat pe DN7 la Boița – Se lucrează la carosabil

Traficul se desfășoara cu dificultate pe Drumul Național 7, în zona localității Boița din cauza lucrărilor programate.

”Vă reamintim că, în această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localității Boița, traficul rutier se desfășoară îngreunat. 

Dat fiind faptul că este sfârșit de săptămână, se anticipează creșteri semnificative ale valorilor de trafic, îndeosebi vineri și duminică, răbdarea și fair – play-ul fiind calități importante de care trebuie să dea dovadă șoferii care circulă pe acest tronson de drum și nu numai. 

Dacă Valea Oltului este pe traseul dumneavoastră de deplasare, vă recomandăm să vă alocați o marjă de timp mai mare în cazul în care vă propuneți să ajungeți la destinație la o oră prestabilită!

În plus, vă recomandăm să respectați regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să semnalizați din timp și să vă asigurați foarte bine înainte de a schimba direcția de deplasare, să păstrați distanța de siguranță față de cel care circulă în față și să respectați cu strictețe semnalizarea rutieră și indicațiile polițiștilor rutieri care dirijează traficul în zonă. ” transmite IPJ Sibiu.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.