CSC Șelimbăr joacă marți în deplasare cu Gloria Buzău – Eugen Beza: ”Va fi un meci de ambiție”

CSC 1599 Șelimbăr se deplasează de luni, la Buzău, pentru meciul cu Gloria lui Adrian Mihalcea, tehnician ”instalat” pe banca tehnică a formației din ”Crâng” după eșecul din runda precedentă 1-3 cu Unirea Cosntanța, partidă care i-a fost ”fatală” lui Cristian Pustai.

Lipsită de aportul goalkeeper-ului Aleksander Mitrovic, CSC 1599 Șelimbăr este încrezătoare înaintea meciului de marți, iar seria de trei meciuri fără înfrângere poate fi continuată și după jocul cu Gloria.

”Întâlnim o echipă cu un lot competitiv, creat pentru a promovat anul acesta, suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte greu pentru că au schimbat și staff-ul tehnic, Adrian Mihalcea este un antrenor foarte bun și sigur va influența în mod pozitiv evoluția jucătorilor din meciul cu noi. Pe de altă parte suntem și noi o echipă bună, care va pune probleme celor de la Buzău”, a declarat Eugen Beza, antrenorul echipei noastre.

Tehnicianul ”călăreților roșii” a vorbit și despre impactul pe care-l poate avea asupra celor de la Gloria Buzău înlocuirea lui Cristian Pustai cu Adrian Mihalcea, însă antrenorul nostru este convins de faptul că această mutare va produce un șoc pozitiv la nivelul vestiarului buzoian.

”Cu siguranță scopul schimbării staff-ului a fost să se creeze un șoc, sigur este unul pozitiv, asta chiar dacă domnul Pustai este un antrenor bun și a avut succes pe unde a fost. Pentru noi nu se schimbă foarte mult, poate e mai bine că suntem mai bine puși în gardă, nu ar trbeui să ne influențeze în nici un fel, va fi un meci dârz, de ambiție, noi suntem echipa care nu are nimic de pierdut, dar suntem echipa care merge să facă un joc bun și să punem probleme celor de la Buzău”, a mai completat Eugen Beza.

Eugen Beza supărat pentru golul anulat cu CSA Steaua

E tardiv, însă două puncte pe care probabil CSC 1599 Șelimbăr le-ar fi avut în plus dacă arbitrul asistent de la meciul cu CSA Steaua, Antal Csaba, nu ar fi ridicat, eronat în opinia noastră fanionul indicând o poziție de ofsaid la Ciocâlteu, care înscria pentru golul victoriei noastre. Întrebat dacă a revăzut acea fază, antrenorul Eugen Beza, a mărturisit că și-ar dori ca astfel de episoade să nu se mai repete.

”Mi-aș dori să nu se mai repete astfel de episoade pentru că e păcat de munca băieților. Asistentul de pe acea parte ne-a privat de două puncte, exact cum e acea expresie clasică, ne-a scos mingea din poartă, e păcat pentru băieți. Eu mi-am asumat după meci și mi-am văzut propriile greșeli, am recunoscut că Steaua în 11 au fost mai buni decât noi, e păcat pentru că băieții au muncit, au dus mingea în fața porții, erau două puncte care contau enorm, vedeți ce strâns e clasamentul. Paradoxal pentru mine m-am uitat de foarte multe ori la acea fază, dânsul era situat foarte bine și nu pot să-mi dau seama de ce nu a validat golul”, a concluzionat Eugen Beza.

Daniel Tătar și Ciprian Natea cred că Șelimbărul se poate impune la Buzău

Fără să simtă gustul înfrângerii de trei meciuri, jucătorii din Șelimbăr sunt optimiști, încrezători că pot obține un rezultat favorabil în disputa cu gruparea pregătită de Addrian Mihalcea, însă atât Daniel Tătar, cât și Ciprian Natea sunt conștienți că totul depinde de atitudinea ”călăreților roșii” pe teren în jocul de marți.

”Avem un meci greu, o deplasare lungă și ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că atunci când se schimbă un antrenor jucătorii se mobilizează pentru a demonstra noului antrenor că merită să joace, dar pe noi trebuie să ne intereseze doar ceea ce facem noi, iar dacă noi suntem bine cred că noi putem câștiga la Buzău”, a declarat Daniel Tătar, ”căpitanul” echipei noastre.

Ciprian Natea, unul dintre jucătorii care a crescut foarte mult din punct de vedere valoric la CSC 1599 Șelimbăr consideră Buzăul o formație cu pretenții la promovare, însă la fel ca Daniel Tătar și fundașul central își dorește toate punctele în jocul de marți.

”O să fie un meci cu o echipă care are pretenții la promovare, o formație bună a campionatului, o echipă care poate nu a avut poate cele mai bune rezultate în ultimul timp, cu siguranță ei vor fi montați acum, au schimbat și antrenorul, iar noi ne dorim victoria. Cu siguranță va fi o schimbare la ei, vom vedea dacă e în bine sau în rău, cel puțin la primul meci, dar totul depinde de noi și de cât de montați vom fi la ora jocului”, a declarat Ciprian Natea.

Partia dintre Gloria Buzău și CSC 1599 Șelimbăr este programată marți de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct pe Digisport, Orange Sport și Prima Sport.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.