Accident grav la Nocrich – A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD

Luni, pe Drumul Județean 106, în localitaeta Nocrich a avut loc un accident grav de circulație. În urma acestui eveniment rutier a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita intervin la un accident produs pe DJ 106, în localitatea Nocrich.

Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit 4 adulti care se aflau in afara drumului, pe un podeț al căii de acces într-un imobil. 3 dintre cei 4 pietoni si conducatorul auto primesc îngrijiri medicale.Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”Saj Sibiu a intervenit de urgenta cu 3 echipaje ,unul cu medic și doua cu asistenti medicali în localitatea Nocrich, SB ,la un accident rutier cu 3 victime .Un autoturism a accidentat 3 pietoni. La accident intervine și un echipaj ISU de la Agnita. Din primele informatii un pacient este găsit in coma iar alții doi prezintă politraumatisme prin accident rutier.Echipajele SAJ și ISU acorda asistenta medicala de urgenta în acest moment în timp ce Dispeceratul integrat a solicitat și elicopterul de la Tg.Mures. Intervenția este în dinamica,revenim cu informații în momentul când le avem din teren.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.