Tată și fiu din Tălmaciu, reținuți după ce au bătut un localnic de 26 de ani

Un tânăr de 26 de ani din Tălmaciu a fost bătut de către un alt tânăr de 23 de ani și un bărbat de 48 de ani, tată și fiu. Agresorii au fost arestați și cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

”La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au reținut doi localnici, în vârstă de 23, respectiv 48 de ani, tată și fiu, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, în cursul zilei de 5 iulie a.c., în jurul orei 21,00, în timp ce se aflau pe strada Înfrățirii din orașul Tălmaciu, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict mai vechi.

Victima a refuzat consultul unui echipaj medical.

După administrarea probatoriului în cauză, la data de 7 iulie a.c., polițiștii tălmăceni au luat măsura reținerii celor doi presupuși agresori, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.