Părinții și Poliția o caută pe Izabela – A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 2 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fiica sa, TODOR IZABELA NICOLETA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 80 kg, păr lung, șaten, ondulat, față ovală, ochi căprui, ten deschis, constituţie corpolentă.

În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare alb, pantaloni lungi, colanți,  de culoare negru, încălțăminte sport de culoare negru marca Nike și avea asupra ei un rucsac de culoare vișiniu.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.