Promoțiile pe care nu le poți rata în această perioadă – Anvelope 3+1 GRATUIT, la Iony

Sfârșitul lui aprilie aduce vreme caldă, și cu siguranță mașina se va ”cere” la drum. Și cum nu e bine să pleci la drum cu anvelope neconforme, e bine de luat în calcul schimbarea lor cu un set nou-nouț, de la IONY. Mai ales pentru că totalul pentru noile anvelope de vară, sau cele mixte, vă va uimi: veți plăti doar pentru trei bucăți. Pe a patra o primiți GRATUIT!

Cu Paștele și 1 Mai atât de aproape, cu siguranță mulți dintre noi ne-am făcut planuri de plecat la rude, la mare, sau chiar în altă țară. Dacă plecăm cu mașina, înlocuirea anvelopelor cu unele adecvate sezonului cald ar trebui să fie prioritatea numărul 1. Putem opta pentru anvelope de vară, sau pentru unele mixte, ca să evităm ”bătăile” de cap.

Și pentru că atunci când vine vorba de schimbat ceva la mașină, mereu se întreabă în stânga și-n dreapta despre prețuri convenabile…vă dăm noi un pont. La Iony se găsește cam tot ce își dorește un șofer – piese, accesorii, și oferte prietenoase!

Despre ofertele care apar mereu la Iony se găsesc informații pe site-ul propriu, sau pe pagina Facebook.

Oferta momentului

Dar, acum o să vorbim despre oferta pentru achiziționarea anvelopelor noi. Și nu este foarte mult de vorbit, pentru că mesajul e extrem de simplu și la obiect: cine are nevoie de anvelope noi de vară sau mixte, la Iony va plăti doar trei, pentru că a patra este gratis. Nici montajul lor nu costă, ci doar echilibrarea roților.

” Ca în fiecare an, ne-am pregătit temeinic pentru această ofertă, și am achiziționat foarte multe tipuri și dimensiuni de anvelope. Astfel, putem acoperi aproape orice cerere venită din partea clienților noștri. Iar cei care vor cumpăra un set de anvelope de la noi, pe lângă montajul gratuit, vor primi și un cadou suplimentar – un gel hidroalcoolic igienizant Dreissner.” spune Ioan Băra, proprietarul Iony.

Este mai mult decât evident că oferta de 3+1 este genială, iar vestea se răspândește repede. Așa că cel mai bine ar fi să vă faceți o programare pentru schimbul anvelopelor, pentru a nu sta la rând după alți sibieni care profită de ea!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.